Rólam

Kasza BernadettAzzal kell kezdenem, hogy nagyon szeretem a kutyákat. Kasza Bernadett vagyok, kutyakiképző és habilitációs kutyakiképző végzetségem van. Személyre szabott egyéni kutya és gazdi oktatással foglalkozom, melynek az a lényege, hogy a gazda igényeinek megfelelően tudom megteremteni a gondtalan, harmonikus és természetes viszonyt a kutyával. Ezt a kutya is élvezi, a gazdinak meg örömet, és büszkeséget, biztonságot, (na, meg jó adag kényelmet is) jelent.

Elsősorban családi és hobbikutyákkal foglalkozom életkortól és fajtától függetlenül. Hiszem, hogy megfelelő motivációval, kitartással, türelemmel, elérhető a kívánatos cél, mert a kutyakiképzés nem egynapos, hanem sokszor több hónapos, éves munka. Sok esetben észrevétlenül segítek a gazdának is, hogy a kutya mellett megtalálja a jobbik énjét, a vezető helyét.

Kutyaiskola Budapesten sok van. A Népszigeti Kutyaiskolában kezdtem el megismerni, milyen is az igazi kutyázás, de hamar rájöttem, hogy a kutyakiképzés nem csapatmunka, hanem egyéni oktatással sokkal könnyebben és gyorsabban lehet sikereket elérni kutyánknál. Ez kényelmes a gazdának és a kutyának egyaránt.

A kutya számomra a legjobb barát, egy olyan társ, amely őszintén szeret, elfogad, ám ezen a kapcsolaton dolgozni kell. Az a célom, hogy aki hozzám fordul, a tökéletességet találja meg a kutyájában, és a kutyája szemében pedig ő legyen a lehető legeslegjobb gazda!